SÖKE BELEDİYESİ YANGIN ENKAZININ İZLERİNİ SİLDİ

Söke Belediyesi Yangın Enkazının İzlerini Sildi
Yazdır / Tarih: 2020-07-02

Söke Belediyesi bir yangının daha izlerini sildi. Söke’ye bağlı Serçin Mahallesi’nde çıkan yangın, bir evin deposunu kül etti. Elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangında evin ikinci katında bulunan ve çeşitli malzemelerin bulunduğu depo yandı. Çevredeki vatandaşların fark etmesiyle müdahale edilse de yanan alan tamamen kül oldu. Behçet Talimci’ye ait evde çıkan yangında ölüm yada yaralanma gibi acı bir olayın yaşanmaması teselli kaynağı oldu.

“Söke Belediyesi Yardıma Koştu”

Serçin mahallesinde yana eve yardıma Söke Belediyesi koştu. Yangından tavanı çöken evde yangının izlerini Söke Belediyesi temizledi. Söke Belediyesi ekipleri yangın olayının yaşandığı evde geniş çaplı temizlik çalışması yaparken, yangın enkazının izlerini sildi.