LATMOS ÇARŞI DÜKKÂNLARI İHALEDE!

Yazdır / Tarih: 2020-07-09

Latmos Çarşı’da bulunan boş dükkânlar ihaleye çıkarılacak! İhaleye katılacakların ön başvuruları alınacak. Başvuru 29 Temmuz 2020 Çarşamba günü mesai bitimine kadar olabilecek.

Söke Belediyesi’nden yapılan açıklamada: “Latmos Çarşı’da bulunan boş dükkânlar ihaleye çıkarılacaktır. Yapılacak ihaleye katılmak isteyenlerin ön müracaatları alınacaktır. Ön başvuruda bulunmak ya da ihaleye çıkarılacak dükkânlar hakkında bilgi edinmek isteyen vatandaşlarımızın Belediyemiz Emlak İstimlak Müdürlüğü’ne 29 Temmuz 2020 Çarşamba günü mesai bitimine kadar müracaat etmeleri gerekmektir” denildi.