ARAMA
Söke Belediyesi

ADIYAMANLI DEPREMZEDE OCAK AİLESİNİ MEMLEKETLERİNE UĞURLADIK

Geri
ADIYAMANLI DEPREMZEDE OCAK AİLESİNİ MEMLEKETLERİNE UĞURLADIK
3 Temmuz 2023

6 Şubat 2023’de, merkez üssü Kahramanmaraş ve Hatay olan çevre il ve ilçelerini etkileyen asrın felaketi olarak değerlendirilen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremde Adıyaman Yeşilyurt Mahallesi’nde evleri hasar gören beş kişilik Ocak ailesi 13 Şubat’ta geldikleri Söke’den ayrılarak memleketlerine dönüş yaptı.

Deprem sonrası geldikleri Söke’de, Söke Belediyesi’nin Kemalpaşa Mahallesi Gündoğdu Caddesi’ndeki konuk evinde kalmakta olan Fen Bilgisi Öğretmeni Murat Ocak, eşi ve üç çocuğu ile memleketlerine dönme kararı aldı.

Depremzede Murat Ocak ailesi kendilerine 6 ay boyunca konuk evini açan, kendilerine her türlü lojistik destek veren Söke Belediyesi’ne ailesi ile birlikte ziyaret ederek teşekkür edip, vedalaştı.

Belediye Başkan Yardımcısı Veli Devrim Yerli, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hüseyin Batir, Başkan danışmanları Yağız Pullukçu, Nazlı Atbinici ve personeli ile vedalaşan öğretmen Murat Ocak ”Yaşadığımız acı sonrası bizlere kucak açarak acımızı bir parça olsun hafifleten başta Söke Belediyesi olmak üzere tüm Söke halkına çok teşekkür ediyoruz. Artık bizim için Söke ikinci memleketimiz” dedi.