BAŞKANIMIZ LEVENT TUNCEL’İ SON YOLCULUĞUNA UĞURLADIK

BAŞKANIMIZ LEVENT TUNCEL’İ SON YOLCULUĞUNA UĞURLADIK
7 Haziran 2023
Söke Belediye Başkanımız Levent Tuncel için ilk olarak belediyemiz önünde tören gerçekleştirildi. Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu, Kuşadası Kaymakamı Söke Kaymakam Vekili Sadettin Yücel, çevre ilçelerin belediye başkanları, siyasi partilerin temsilcileri, belediye personelimiz başta olmak üzere çok sayıda Sökeli vatandaşlarımızın katılımlarıyla gerçekleşen ilk törenin ardından Kocacami’ye geçildi.
Kocacami’deki törene Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, Kahramanmaraş’ta görevde olan Söke İlçe Kaymakamımız Ümit Hüseyin Güney de katıldı.
İkindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Başkanımız Levent Tuncel’i son yolculuğuna dualarla uğurladık.