BORÇLARINIZI YAPILANDIRIYORUZ

BORÇLARINIZI YAPILANDIRIYORUZ
14 Haziran 2017

SÖKE BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN BİLDİRİLMİŞTİR

27 Mayıs 2017 Cumartesi günü Resmi Gazete de yayınlanan “Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması İle Bazı Kanunlarda Ve Bir Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun” kapsamında Söke Belediye Başkanlığı olarak borçlarınızı yeniden yapılandırıyoruz.

7020 sayılı bazı alacakların yeniden yapılandırılmasına dair kanun kapsamında kira, idari para cezaları, maden katkı payları hariç borçlarınızı Peşin, 6 Taksit, 9 Taksit, 12 Taksit, 18 Taksit olacak şekilde yeniden yapılandırabilirsiniz.

7020 sayılı kanun kapsamında yapılandırmaya başvurular başlamış olup, 30 HAZİRAN 2017 Cuma günü mesai bitimine kadar devam edecektir.

Ödemeler 2 ayda bir olacak şekilde düzenlenecek olup Peşin ve ilk taksit ödemelerinin son günü 31 TEMMUZ 2017 Pazartesi günü olacaktır.

Tüm halkımıza duyurulur.