ÇELTİKÇİ MAHALLESİ'NE DOĞALGAZ UYARISI

ÇELTİKÇİ MAHALLESİ'NE DOĞALGAZ UYARISI
9 Mayıs 2017

SÖKE BELEDİYESİ’NDEN ÇELTİKÇİ SAKİNLERİNE DOĞALGAZ UYARISI

Söke Belediyesi’nden Çeltikçi Mahallesi sakinlerine doğalgaz aboneliği için uyarı yapıldı.

Söke Belediyesi yol çalışmaları hızla devam ederken, yol yenileme çalışmalarında altyapı sorunu olmayan bölgeler öncelikli olarak tercih ediliyor. Bu anlamda belediye yol yenileme çalışmaları için diğer kurumlarla koordine sağalamaya özen gösteriyor.

Doğalgaz dağıtım şirketi Enerya yeni hat döşeme çalışmalarını Çeltikçi Mahallesi’nde yoğunlaştırırken, Söke Belediyesi de Çeltikçi Mahallesinde yol yenileme çalışmalarına hız verdi. Söke Belediyesi tarafından yapılan açıklamada vatandaşların doğalgaz hattı tamamlanan alanlarda ilgili şirkete abonelik işlemlerini yaptırmalarını istiyor. Yol yenilemelerinin yeniden bozulmaması için büyük önem taşıyan bu uyarıya, vatandaşların hassasiyet göstermeleri isteniyor.

Yapılan açıklamada; Enerya Doğalgaz Dağıtım Şirketi’nin Çeltikçi Mahallesi doğalgaz dağıtımı yapacağı sokakların adları yer alan çalışma planı, Söke Belediyesi web sitesinde (www.soke.bel.tr) veya sosyal medya (sokebelediyesi) sayfalarında yer aldığı ifade edildi.

ÇELTİKÇİ DOĞALGAZ PLANI İÇİN TIKLAYINIZ