ARAMA
Söke Belediyesi

SÖKE BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCILARI TİCARET ODASI'NI ZİYARET ETTİ.

Geri
SÖKE BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCILARI TİCARET ODASI'NI ZİYARET ETTİ.
19 Aralık 2022

Söke Belediye Başkan Yardımcılarını, Söke Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Sakalar ve Meclis Başkanı Veysel Kara ile birlikte meclis ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek sözlerine başlayan Söke Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Sakalar, “Belediyemiz bizim için çok önemli bir kurum. Her zaman diyaloglarımız çok iyi düzeyde. Ortak noktamız Söke’ye hizmet, bu anlamda Belediyemizin her zaman yanımızda olduğunu biliyoruz” dedi.

Söke Ticaret Odası’nın yeni meclis ve yönetimine görevlerinde başarılar dileyerek sözlerine başlayan Söke Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa İberya Arıkan, “Makam ve mevkiler geçici. Amacımız birbirimize destek olarak Sökemize hizmet etmek. Biz Söke Belediyesi olarak STK’larla siyaset gözetmeksizin ilişki kuruyoruz, ortak noktamız Söke” dedi.

Ticaret Odası’nda güzel bir ekip oluştu diyen Söke Belediye Başkan Yardımcısı Veli Devrim Yerli ise; “Varlığınız bizim için çok önemli. Birlikte projeler geliştirmeyi ve yapmayı umuyoruz. İnşallah bundan sonraki süreçte birlikte güzel işler yapacağız” dedi.