ARAMA
Söke Belediyesi

SÖKE BELEDİYE BAŞKANI DR. MUSTAFA İBERYA ARIKAN MAHALLELERİ ZİYARETE DEVAM EDİYOR

Geri
SÖKE BELEDİYE BAŞKANI DR. MUSTAFA İBERYA ARIKAN MAHALLELERİ ZİYARETE DEVAM EDİYOR
27 Ekim 2023

Mahalle ziyaretleri yapan Başkan Arıkan vatandaşlarla bir araya gelerek istek ve şikayetleri yerinde dinliyor. Ziyaretlerine Atburgazı Mahalle Muhtarı Abdürrahim Arslan ile başlayan Başkan Arıkan, vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti.

Program dahilinde Tuzburgazı Mahalle Muhtarı Mutlu Akıllı ile vatandaşlarla kahve ziyareti gerçekleştiren Söke Belediye Başkanı Dr. Mustafa İberya Arıkan vatandaşların ilgisiyle karşılandı.

Başkan Arıkan, Doğanbey mahallemizde Muhtar Serdar Sarıkurt ve mahalle sakinleriyle bir araya gelirken yapımında sona gelinen Üretici Pazarı’nı yerinde inceleyerek eksiklerin en kısa sürede bitirilerek faaliyete geçmesi için talimat verdi.

Son ziyaret yeri Güllübahçe mahallesi olan Başkan Dr. Mustafa İberya Arıkan, Muhtar Yusuf Çam ile mahallede yapılacak çalışmalar için görüş alışverişinde bulundu.

Gerçekleştirilen ziyaretlerden dolayı muhtarlar ve vatandaşların teşekkür ettiği Başkan Arıkan: “Tüm mahallelerimizde elimizden gelen gayreti göstererek çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Mahalle sakinlerimizin taleplerini dinledik. Ekiplerimiz yapılacak planlama dâhilinde çalışmaları en kısa sürede başlatacak. Mahalle ziyaretlerimiz ile vatandaşlarımız ve muhtarlarımızla birlikte hizmet üretmeye devam edeceğiz” dedi.