SÖKE BELEDİYESİ ANINDA MÜDAHALE ETTİ.

SÖKE BELEDİYESİ ANINDA MÜDAHALE ETTİ.
11 Aralık 2022

Söke'de dün gün boyu etkili olan sağanak yağış nedeniyle ortaya çıkan olumsuzluklara Söke Belediyesi anında müdahale etti.

Fevzipaşa Mahallesi'nde Fevzipaşa Ortaokulu'nun yıkılan istinat duvarı çevresinde güvenlik önlemleri alınırken, belediye ekiplerince askıda kalan ve tehlike arz eden bir ağaç da kesilerek alındı.
Diğer taraftan Söke-Aydın Karayolu Argavlı yakınlarında bir bölge, aşırı yağışlarla dağlardan gelen hafriyat nedeniyle sıkıntı yaşadı.

Gelen ihbar üzerine harekete geçen Söke Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü şantiye ekipleri tarafından iş makineleri ile müdahale edilirken, karayolu güvenli trafiğe tekrar açıldı. Çalışma esnasında Jandarma ve Bölge Trafik ekipleri de karayolunda tedbir aldı.