SÖKE BELEDİYESİ EKİPLERİNİN BUGÜNKÜ ÇALIŞMALARINDAN KISA KISA

SÖKE BELEDİYESİ EKİPLERİNİN BUGÜNKÜ ÇALIŞMALARINDAN KISA KISA
22 Haziran 2023

SAZLI VE SÖKE TREN GARI ÇEVRESİNDE TEMİZLİK

• Parklarda çam ağaçlarının ilaçlama çalışmaları başlatıldı. Saha ekiplerimizce Sazlı tren Garı’nda temizlik çalışması başlatıldı. Diğer bir ekibimiz ise Söke Tren yolunda kuru otların biçilmesi ve temizlik çalışmasına başladı.
  • SGK karşısında bulunan ‘Süleyman Seba’ ismi verilen parkta bakım çalışması tamamlanırken, havuzların bakımları ve onarımı yapılarak çalışır hale getirildi.

PARKLARDA BAKIM VE ONARIM

• Zeytindalı Parkı’nda çimlerin biçilmesi işlemi yapıldı. Parklarda oyun grupları, oturma alanlarının tamiratı ve bakım çalışmaları yapıldı.
  • Belediyemize ait serada çiçeklerin ilaçlama çalışmaları yapıldı.

FESTİVAL ALANI HAZIRLIK

• 23 Haziran (yarın) gerçekleşecek Giritliler Festivali Söke Buluşması etkinliği öncesinde Kemalpaşa Mahallesi Uzbek Konağı karşısındaki alanda temizlik ve düzenleme çalışması yapıldı.

BÜYÜKŞEHİR İLE EL ELE PIRIL PIRIL SÖKE

• Aydın Büyükşehir Belediyemiz araçları ve ekipleri ile işbirliği içinde Söke’nin cadde ve sokaklarında geniş kapsamlı temizlik çalışması başlatıldı. Yolların süpürülmesi, yıkanmasının yanı sıra kaldırımlarda kuru ot temizlikleri de yapılıyor.

SÖKE ÇAYI ETRAFINDA TEMİZLİK ÇALIŞMASINA DEVAM

• Söke Çayı etrafında temizlik çalışmasına devam edildi.