ARAMA
Söke Belediyesi

SÖKE BELEDİYESİ HER YERDE... (20 TEMMUZ 2023 PERŞEMBE)

Geri
SÖKE BELEDİYESİ HER YERDE... (20 TEMMUZ 2023 PERŞEMBE)
20 Temmuz 2023

Söke Belediyesi’nin kapsamlı temizlik çalışmaları hız kesmiyor. Söke merkezde yeşil alan park ve boş arsa temizlikleri devam ederken, bir yandan da Söke Belediyesi’nin saha ekipleri çevre mahallelerde de eş zamanlı çalışmalarını sürdürüyor.

Bağarası, Güllübahçe ve Burunköy Mahallelerinde tamamlanan çalışmaların ardından Söke’ye bağlı Yeniköy, Sarıkemer Mahallelerinde temizlik çalışmaları yapılıyor. Yol kenarlarında kuru ot temizlikleri, gerekli noktalarda ağaç budamaları gibi çalışmalarla, mahalleler pırıl pırıl hale getiriliyor. Yapılan çalışmalar mahalle muhtarları ile görüşülerek yürütülürken, şikayet noktalarına da anında müdahale ediliyor. Çalışmalar vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanıyor.

Söke merkez mahallelerde de öncelikli olarak yaz aylarında vatandaşların en fazla uğrak yerleri olan park ve yeşil alanların bakım ve temizlik çalışmalarına ağırlık verildi. Diğer taraftan yollardaki orta refüj bakım ve temizliklerinin yanında merkez mahallelerde vatandaşlardan gelen şikayetler değerlendiriliyor.