SÖKE BELEDİYESİ’NDEN AŞURE

SÖKE BELEDİYESİ’NDEN AŞURE
24 Ağustos 2022

Söke Belediyesi, Muharrem ayı nedeniyle belediye meydanında vatandaşlara aşure ikramında bulunuldu.

Aşure etkinliğine Söke Belediye Başkan Vekili Mehmet Çınar,  Başkan Yardımcısı Veli Devrim Yerli ile Emniyet Müdürü Fatih Demiralp, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Yapıcı, İYİ Parti İlçe Başkanı Çağlar Çelikez, CHP İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın Değerbilir, Söke Ticaret Borsası Yönetim kurulu Başkanı A. Nejat Sağel başta olmak üzere ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Birlik ve dayanışmanın sembolü olan aşurenin dağıtımının yapıldığı etkinliğe vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Söke Belediye Başkan Vekili Mehmet Çınar, Bereketi paylaşmakla bu yıl bir kez daha mutluluk yaşadıklarını ifade ederek; aşure etkinliğine katılarak destek veren herkese çok teşekkür etti.