SÖKE BELEDİYESİ’NİN KİTAP KAFE'YE DÖNÜŞTÜRDÜĞÜ "KAKTÜSLÜ EV" BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR.

10 Ocak 2022

Söke Belediyesi'nin kitap evine dönüştürdüğü ilçenin sembol evlerinden "Kaktüslü Ev" ilk günden ziyaretçilerin büyük ilgisini çekti. Bu sabahtan itibaren kapılarını ziyaretçilerine açan kitap kafe öğrencilerin akınına uğradı.

Söke Belediyesi Kültür Müdürlüğü yetkilileri, "Öğrencilerin akınına uğrayan ‘Profesör İlber Ortaylı Kitabevi'miz’ ilk ziyaretçilerinden tam not aldı. Öğrencilerimizin ferah ve nezih bir ortamda ders çalışabilecekleri; sınavlara hazırlanabilecekleri, kitapsever vatandaşlarımızın da keyifle ziyaret edebileceği kütüphane havasındaki kitap evimize herkesi bekleriz. Yakın zamanda büyük bir açılış töreni ile resmi açılışını yapacağımız kitap evimiz Aydın Caddesi Fatma Suat Orhon Müze ve Sanat Evi yanında bulunuyor" dediler.