UÇURTMA ŞENLİĞİ'NDE BÜYÜK KÜÇÜK HERKES EĞLENDİ

UÇURTMA ŞENLİĞİ'NDE BÜYÜK KÜÇÜK HERKES EĞLENDİ
23 Nisan 2023

Söke Belediyesi tarafından bu yıl 16.'sı düzenlenen uçurtma şenliğinde, çocuklar ve aileleri doyasıya eğlendi.

Büyük ilgi gören Uçurtma Şenliği’nde, yüzlerce uçurtma ücretsiz olarak dağıtılırken, çocuklar şişme oyun alanları ve interaktif animasyon etkinlikleri ile keyifli bir gün yaşadı.

Sadece çocuklar değil beraberinde gelen büyükleri de onların eğlencesine ortak oldu.

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın Söke’deki geleneksel etkinlikleri arasına adını yazdıran Söke Belediyesi Uçurtma Şenliği’nde çocukların yüzleri güldü. Mutlulukları görülmeye değerdi.

Söke Belediye Başkan Vekili Veli Devrim Yerli, Belediye Başkan Yardımcısı Adviye Çetin, Söke Belediyesi Kültür Müdürü Hüseyin Batir ve Söke İlçe Emniyet Müdürü Fatih Demiralp de etkinliğe katılanlar arasında yer aldı.

Etkinlikte, Söke Belediyesi Şehir Bandosu da bir dinleti sundu. Söke’nin semaları uçurtmalar ile yine rengarenk oldu.