ARAMA
Söke Belediyesi

SÖKE BELEDİYESİ EKİPLERİ SÖKE’NİN HER YERİNDE İŞ BAŞINDA

Geri
SÖKE BELEDİYESİ EKİPLERİ SÖKE’NİN HER YERİNDE İŞ BAŞINDA
17 Ekim 2023

Söke Belediyesi Saha Ekipleri, Söke’nin her yerinde aralıksız çalışmaya devam ediyorlar. Nene Torun Parkı’nda temizlik ve şekil budama çalışmaları yürütülürken Sazlı’da yeşil alanların temizliği ve çim biçme işlemleri gerçekleştirildi.

 

Yenicami Mahallesi’ndeki parklarda da kapsamlı mıntıka temizliği sürerken Granta Mezarlığı yolunda ve Bağarası’nda çevre temizlik çalışması yapıldı.

 

Yenidoğan Parkı’nda sulama sistemi tamiratı yapıldı. Atatürk Mahallesi’nde ve Özbaşı Mahallesi yolunda tehlike arz eden veya bakım isteyen ağaçlara müdahale edildi. Güllübahçe Turunçlar’da ise gül çapası gerçekleştirildi.

 

Güllübahçe Kapaklı’da parkta oyun grubu boyandı. Çarşamba pazarında borular tamir edildi. Konak Mahallesi’nde dut ağaçları imar edildi. Cumhuriyet Mahallesi Şehit Ferdi Bolat Parkı’nda mıntıka temizliği gerçekleştirildi.

 

Konak Mahallesi, Kartal Sokak’taki arsa vatandaştan gelen talep üzerine temizlenirken, Karaatlı yolu üzerindeki ağaçların da dallarına müdahale edildi.

 

Başkan Dr. Mustafa İberya Arıkan’ın talimatları ve iş programları doğrultusunda çalışmalarına eksiksiz devam eden ekipler, halktan gelen istekleri de yoğunluklarına rağmen geri çevirmiyorlar. Dr. Mustafa İberya Arıkan ise Sökelinin hizmetlere dair memnuniyetinin her daim ön planda tutulacağını vurguladı.